Weekend cu multă distracție în staţiunile montane din ţară. Zăpadă, săniuș și cozi la telescaun: „Vreme bună, voie bună!”

Weekend cu multă distracție în staţiunile montane din ţară. Zăpadă, săniuș și cozi la telescaun: „Vreme bună, voie bună!”
Sursa Foto: Facebook/ SKI Romania

Muntele s-a dovedit a fi destinația ideală pentru cei care au vrut să își încarce bateriile în acest weekend.

Întrucât în Poiana Braşov traseele de tubing și săniuș au reprezentat principala atracție, în munţii Şureanu, dar şi în staţiunea bihoreană Stâna de Vale, turiştii chiar au stat la cozi la telescaun, potrivit observatornews.ro.

Weekend plin ochi de turiști dornici de distracție

În munţii Şureanu, stratul de zăpadă măsoară între 35 cm și un metru pe domeniul schiabil care se întinde pe 14 kilometri.

„Pârtia este exemplară, vremea este bună, puţină ceaţă, voie bună, distracţie maximă”, a declarat un turist.

De asemenea, turiștii au stat la rând la telescaun şi teleschi.

„Este putină ceață, dar văd că se ridică. O să iasă soarele. Pârtiile sunt extraordinare, atmosfera este superbă, peisajul mirific, de basm”, a mai spus un alt turist.

Ninsorile din ultimele zile au deschis sezonul de schi și în stațiunile care, până acum, nu aveau pârtii practicabile. La Stâna de Vale, turiştii au urcat la peste 1100 de metri altitudine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)