Zeci de nostalgici s-au strâns, duminică, la mormântul lui Nicolae Ceaușescu din Capitală. Fostul dictator ar fi împlinit 102 ani (VIDEO)

Zeci de nostalgici s-au strâns, duminică, la mormântul lui Nicolae Ceaușescu din Capitală. Fostul dictator ar fi împlinit 102 ani (VIDEO)

Zeci de nostalgici s-au strâns astăzi la mormântul lui Nicolae Ceauşescu, la Cimitirul Ghencea. Duminică s-au împlinit 102 ani de la naşterea fostului dictator. Oamenii care au trăit în „Epoca de Aur” au venit să aprindă o lumănare, să aducă un buchet de flori sau să ţînă un moment de reculegere în memoria dictatorului, relatează B1 TV.

Cum se întâmplă în fiecare an pe 26 ianuarie, mai mulţi nostalgici s-au adunat şi de această dată la cimitirul Ghencea, la mormântul lui Nicolae Ceauşescu, pentru a aprinde o lumânare, pentru a aduce flori şi pentru a depăna amintiri din ,,Epoca de Aur”.

La 25 decembrie, Tribunalul Militar Excepţional, constituit printr-un decret semnat de Ion Iliescu, a decis judecarea şi condamnarea la moarte a soţilor Ceauşescu. Cei doi au fost executaţi la câteva minute după pronunţarea sentinţei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său