Ziua îndrăgostiților bate la uşă! Cât trebuie să scoată din buzunar persoanele care vor să sărbătorească iubirea la munte sau la malul mării

Ziua îndrăgostiților bate la uşă! Cât trebuie să scoată din buzunar persoanele care vor să sărbătorească iubirea la munte sau la malul mării
Sursa Foto: Pixabay.com

Valentine’s Day, una dintre cele mai frumoase zi din an se apropie cu pași repezi, astfel că administratorii unităților de cazare au ieșit deja cu primele oferte pe piață.

Fie că îndrăgostiții vor sărbători la munte sau la malul mării, prețurile sunt accesibile pentru fiecare, potrivit observatornews.ro.

Cât trebuie să scoată din portofel cei care vor să sărbătorească iubirea

Persoanele care își doresc să sărbătorească iubirea în stațiunea montană Cavnic din Maramureș, în mijlocul unui adevărat peisaj de iarnă, vor trebui să scoată din buzunar 430 de lei/cuplu pentru o noapte de cazare.

Acest pachet include mic dejun, skipass și acces la zona spa.

La malul mării însă prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 295 de lei și ajung la 340 de lei, în funcție de tipul de cameră.

Se pare că îndrăgostiții vor avea parte de aranjament romantic în cameră, mic dejun, dar și 10% discount la restaurant.

În cazul celor care nu pot merge la munte sau la mare, pentru ziua îndrăgostiților localurile vin și ele cu oferte variate.

Prețurile pentru o cină romantică pornesc de la 149 de lei de persoană, iar din meniu nu lipsește cântecul și voia bună.

Urmăriți B1TV.ro și pe