141 de homosexuali, arestați în Indonezia. Alte două persoane urmează să fie biciuite în public (VIDEO)

141 de homosexuali, arestați în Indonezia. Alte două persoane urmează să fie biciuite în public (VIDEO)

Peste 140 de persoane au fost arestate de poliția indoneziană într-un raid care a privit o saună pentru persoane gay, potrivit The Guardian.

Acest lucru a avut loc cu doar două zile înainte ca doi bărbați să fie biciuiți în public pentru relații cu persoane de sex comun.

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al Poliției, Agus Yuwono, 141 de bărbați au fost reținuți pentru a fi interogați, fiind puși sub acuzare pentru pornografie.

Doi bărbați au fost arestați în luna martie și condamnați la 86 de lovituri cu bastonul pentru sodomie, iar marți vor fi biciuiți în public.

#DIRECT_ONE_dmap3v#

Sursă video: WION

Ultima oră
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)