Imagini VIRALE: Angela Merkel, CONFUNDATĂ cu soţia lui Emmanuel Macron de o bătrânică de 101 ani. Reacţia cancelarului german (VIDEO)

Imagini VIRALE: Angela Merkel, CONFUNDATĂ cu soţia lui Emmanuel Macron de o bătrânică de 101 ani. Reacţia cancelarului german (VIDEO)
Foto: captură independent.co.uk

Cancelarul german Angela Merkel a avut parte de un moment mai puţin obişnuit la ceremonia dedicată centenarului de la sfârșitul Primului Război Mondial.
Ea a fost confundată cu soţia lui Emmanuel Macron, Brigitte Macron, de o femeie de 101 de ani după ce s-a alăturat liderului francez la ceremonia de comemorare a armistiţiului din 1918.

Imaginile i-au surprins pe cei doi şefi de stat cum interacţionaucu pensionarii francezi, în timp ce salutau participanţii dela ceremonie.
„Domnule Macron, nu este posibil, ca o femeie ‘micuţă’ ca mine, să strângă mâna Preşedintelui Republicii, este fantastic”, a spus ea preşedintelui Macron, potrivit capital.ro.
Apoi s-a întors spre Angela Merkel şi i s-a adresat cu apelativul „Madame Macron”.

Total surprinsă, Merkel s-a aplecat spre femeie pentru a se prezenta în mod corespunzător şi pentru a clarifica neînţelegerea.
„Sunt cancelarul Germaniei”, a explicat ea, de două ori, în limba franceză.

Femeia de 101 ani nu a reacţionat la noile informaţii, dar a continuat să zâmbească, spunând că este „fantastic”.

Filmuleţul cu momentul stânjenitor în care a fost pusă Angela Merkel poate fi urmărit AICI.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit