Angelina Jolie, după vizita în regiunea Lvov: „Sunt mândră de rezistența și curajul poporului ucrainean”

Angelina Jolie, după vizita în regiunea Lvov: „Sunt mândră de rezistența și curajul poporului ucrainean”
Foto/Hepta: Bonnie Cash / CNP/AdMedia.

Vedeta de la Hollywood Angelina Jolie, care a vizitat, recent, regiunea Lvov, a admirat rezistența și curajul poporului ucrainean. Actrița  și-a împărtășit impresiile în cadrul unui interviu pentru The Daily Mail.

Angelina Jolie, impresionată de rezistența ucrainenilor

„Sunt mândră să văd rezistența, curajul și demnitatea poporului ucrainean. Este îngrozitor să văd impactul pe care îl are războiul asupra unei întregi generații de copii ucraineni”, a remarcat Angelina Jolie.

Anterior, au fost publicate informațiile potrivit cărora Jolie a venit în Ucraina în calitate de ambasadorul ONU, însă actrița a ținut să precizeze că a fost inițiativa ei să viziteze zona de conflict.

În timpul călătoriei sale, actrița a mers la gara locală, unde ulterior a fost nevoită să coboare la adăpost din cauza amenințării unui atac aerian.

Publicația clarifică că atunci când a sunat alerta de raid aerian, Jolie s-a comportat foarte calm. Întrebată dacă îi era frică, aceasta a răspuns: „Nu, nu-mi pasă”.

Celebra actriță, criticată dur de Kremlin

La rândul său, Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, a comentat vizita Angelinei Jolie în Ucraina. Potrivit acesteia, apariția celebrității a avut drept scop să distragă atenția presei de la situația de la uzina Azovstal.

„Este atât de ușor să vinzi asta: ‘Actrița de renume mondial a nimerit în timpul unui atac cu rachete în Ucraina’. Ea este, de asemenea, un ambasador a bunăvoinței, deși ONU s-a grăbit să-și dezmintă implicarea în vacanța ei din Lvov”, a explicat Maria Zaharova.

Urmăriți B1TV.ro și pe