Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că are un copil cu o veche angajată a familiei

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că are un copil cu o veche angajată a familiei
Fostul guvernator al Californiei, SUA, Arnold Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu o veche angajată a familiei, fapt pentru care Maria Shriver, soţia actorului, a decis să pună punct căsniciei de 25 de...

Fostul guvernator al Californiei, SUA, Arnold Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu o veche angajată a familiei, fapt pentru care Maria Shriver, soţia actorului, a decis să pună punct căsniciei de 25 de ani, relatează AFP.

„După ce am părăsit postul de guvernator i-am spus soţiei mele despre fapta pe care am făcut-o. Înţeleg şi consider că merit sentimentele de mânie şi dezamăgire ale prietenilor şi familiei. Nu există nicio scuză şi îmi asum toată responsabilitatea pentru toată suferinţa pe care am adus-o. Îmi cer iertare faţă de Maria, faţă de copiii mei şi familie. Îmi pare rău”, a declarat Arnold Schwarzenegger, citat de sursa precizată.

Actorul austriac a rugat mass-media  să-i „respecte soţia şi copiii în această perioadă dificilă. Eu merit toată atenţia şi toate criticile, dar familia mea nu”.

Cu câteva zile mai devreme site-ul Gather nota că motivul pentru care Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au decis să-şi spună adio era că politicianul avusese o relaţie cu fosta actriţă-copil, Gigi Goyette, aventură peste care Shriver nu a putut să treacă niciodată.

Se pare că Arnold Schwarzenegger este plin de surprize, neplăcute. Mai întâi vestea cu aventura avută cu Gigi Goyette şi acum copilul făcut cu una dintre angajate. Oare fostul guvernator a dezvăluit întru totul ce voia să declare, sau abia acum adevărul iese la iveală?