Atac armat la o școală din Texas: 14 copii și un profesor au fost uciși (VIDEO)

Atac armat la o școală din Texas: 14 copii și un profesor au fost uciși (VIDEO)
14 copii și un profesor au fost uciși într-un atac armat comis la o școală din Texas. Captură video - CBS News / YouTube

Un tânăr înarmat cu un pistol și o pușcă a deschis focul într-o școală primară din Texas. 14 elevi și un profesor au fost uciși. Individul a fost împușcat mortal de polițiști.

Încă un atac armat în SUA. 15 morți

Atacul s-a produs la școala primară Robb, din orașul Uvalde.

Suspectul, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost ucis de polițiștii care au intervenit la fața locului, a declarat Greg Abbott, guvernatorul din Texas, citat de CNN.

Școala a fost evacuată. Mai mulți alți elevi au ajuns la spital, iar o femeie în vârstă de 66 de ani se află în stare critică la un spital din San Antonio.

Reprezentanții unității medicale au anunțat, pe Twitter, că la ei a mai ajuns și un copil.

Anchetatorii fac cercetări la fața locului.

Numărul atacurilor de acest tip a crescut în ultima vreme în Statele Unite, țară care are reguli foarte relaxate în ce privește deținerea de arme și muniții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)