Atentat cu bombă în Turcia: Șase soldați au fost uciși, iar alți doi au fost răniți

Atentat cu bombă în Turcia: Șase soldați au fost uciși, iar alți doi au fost răniți
Foto: evz.ro

Turcia a fost lovită din nou de un atentat cu bombă, marți seară. Incidentul a fost soldat cu șase soldați morți, iar alți doi răniți, după ce vehiculul în care se aflau a fost lovit de explozia unei bombe artizanale. Bomba a fost ascunsă la marginea unui drum, în provincia Van din sud-estul țării cu majoritate kurdă, potrivit libertatea.ro.

Șase soldați au fost uciși și alți doi răniți de explozia unei bombe la trecerea unui convoi militar în sud-estul Turciei, a anunțat

Statul Major a confirmat moartea celor șase soldați și a atribuit atacul Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), scos în afara legii.

Mai multe sute de persoane au fost ucise în violențele care au izbucnit anul trecut după ce un proces de pace s-a prăbușit. Sute de mii de persoane și-au părăsit căminele.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)