Avertismentul premierului britanic, în contextul Brexitului: "Nu vă jucați cu viitorul copiilor noștri"

Avertismentul premierului britanic, în contextul Brexitului: "Nu vă jucați cu viitorul copiilor noștri"
foto: freemalaysiatoday.com

Prim-ministrul britanic David Cameron a apărat menținerea Regatului Unit în blocul comunitar, atrăgând atenția asupra pericolului pe care îl prezintă ieșirea din UE pentru copiii britanicilor, arată agerpres.ro.

"Ieșirea din UE ar fi un act de automutilare economică", a explicat Cameron, adăugând că piața unică este "cea mai mare piață din lume, mai mare decât economia chineză, mai mare decât economia Statelor Unite".

Cu siguranță, a mărturisit el, "această organizație" face uneori "această uniune imperfectă" și este sursa "multor frustrări".

"Dar suntem dezertori? UE nu va înceta să existe", a adăugat el, declarându-se "sincer îngrijorat" că un divorț de Bruxelles "va zdruncina economia" britanică.

"Nu vă jucați cu viitorul copiilor noștri", a încheiat premierul britanic, în contextul inaugurarării primei dintre opt seri consacrate la diferite canale de televiziune referendumului din 23 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)
14:53 - Alexandru Arșinel a fost înmormântat în aplauzele celor care l-au iubit