Bărbatul care şi-a injectat ulei de nucă de cocos şi silicon în „bărbăţie”. Ce s-a întâmplat după 10 minute a ULUIT o lume întreagă

Bărbatul care şi-a injectat ulei de nucă de cocos şi silicon în bărbăţie. Ce s-a întâmplat după 10 minute a ULUIT o lume întreagă

Un astfel de caz, pe care îl vom prezenta în continuare, s-a întâmplat într-o zonă cu slab acces la informaţie, şi mai precis în Papua Noua Guinee.

Bărbaţii din această ţară insulară, situată în vestul Oceanului Pacific, la nord de Australia și la est de Indonezia, au început să-şi pună singuri viaţa în pericol. Ei îşi doresc performanţe sexuale mai înalte, astfel că îşi injectează ulei de nucă de cocos şi silicon în „bărbăţie”, sperând, astfel, ca rezultatul să fie o mărire de penis. Bineînţeles că nu este. Tot ce „reuşesc” este să se infecteze şi să rămână impotenţi.

CRISTIAN POMOHACI, PRINS ÎN FAPT CU CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ! FANII „CIOCÂRLIEI” SUNT ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

VIOREL LIS A CEDAT LA PETRECERE! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DISPERAT! VĂ ANUNȚĂM CU RECRET CĂ…

Doctorii din Papua Noua Guinee au spus că numai în ultimul an au întâlnit 500 de astfel de cazuri. Se pare că trendul a început de la vizionarea filmelor porno, acolo unde actorii se laudă cu „bărbăţii” imense. Chiar dacă au reuşit să supravieţuiască, bărbaţii respectivi au rămas cu sechele pe viaţă, în sensul că penisul este atât de „afectat”, încât pacienţii nu vor mai putea presta acte sexuale.