SCANDAL MONSTRU la Săptămâna Modei de la New York: Două rapperițe celebre s-au luat la BĂTAIE (VIDEO)

SCANDAL MONSTRU la Săptămâna Modei de la New York: Două rapperițe celebre s-au luat la BĂTAIE (VIDEO)

Celebrele cântâreţe Cardi B și Nicki Minaj s-au bătut la o petrecere din cadrul Săptămânei Modei de la New York, sub privirele îngrozite ale invitaţilor.

Cardi B s-a ales cu o lovitură seriosă la cap şi a părăsit evenimentul desculţă, însă Nicki Minaj a scăpat fără nicio zgârietură, potrivit B1 TV.

Acestea sunt imaginile care au făcut înconjurul lumii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Potrivit celor invitaţi, Cardi B a fost cea care a atacat-o pe Nicki Minaj, aruncând în direcţia ei unul dintre pantofii pe care îi purta. Alte persoane susţin însă că, de fapt, Nicki Minaj a fost cea care a provocat-o pe mai tânăra colegă de breaslă în momentul în care i-a călcat intenţionat pe rochie şi i-a rupt-o.

Cert este că a fost nevoie de intervenţia gărzilor de corp pentru a le despărţi pe cele două. La scurt timp, Cardi B a fost surprinsă în timp ce era escortată în afara evenimentului ţipând: „Să mai zică vreodată ceva de fiica mea!”

În momentul în care a părăsit petrecerea, Cardi B era desculţă şi avea un cucui mare în zona frunţii. Presa internaţională spune că a fost lovită de cea mai prietenă bună a lui Minaj. Aceasta s-a bucurat în continuare de petrecere şi, conform surselor apropiate cântăreţei, nu are de gând să depună plângere.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort