Bătrân elveţian spitalizat după ce a fost împins de o cerşetoare româncă nemulţumită de suma primită

Bătrân elveţian spitalizat după ce a fost împins de o cerşetoare româncă nemulţumită de suma primită
Doi români care cerşeau în Elveţia au fost reţinuţi, după ce au agresat un bătrân, pe motiv că nu erau mulţumiţi de banii oferiţi pe stradă. Un bărbat elveţian de 88 ani a fost agresat luni dimineaţa de...

Doi români care cerşeau în Elveţia au fost reţinuţi, după ce au agresat un bătrân, pe motiv că nu erau mulţumiţi de banii oferiţi pe stradă.

Un bărbat elveţian de 88 ani a fost agresat luni dimineaţa de o cerşetoare nemulţumită de suma de bani pe care acesta i-a dat-o.

Acesta a fost internat la spital cu răni la nivelul feţii, scrie Le Matin.

Bărbatul le-a declarat că alerga împreună cu antreprenoarea sa şi că s-a împiedicat de ceva.

Martora a declarat că îl însoţea pe bătrân la o plimbare matinală, în timp ce o cerşetoare s-a apropiat şi a cerut bani.

Victima i-a dat o monedă, însă cerşetoarea a cerut mai multe. Fiind refuzată, l-a împins de umăr şi a fugit împreună cu un tânăr aflat în apropiere.

Potrivit inculpatei, născută în 1977, bătrânul s-a împiedicat şi a căzut singur. Ea şi-a motivat gestul de a fugi de la faţa locului prin frica de a fi acuzată de lucruri pe care nu le-a comis.

La rândul său, inculpatul, născut în 1989, a recunoscut că se afla la câţiva metri de locul unde a căzut victima, care i-a dat bani inculpatei, înainte să cadă.

Atât inculpata, cât şi inculpatul, ambii originari din România, au recunoscut că se află în Elveţia cu scopul de a cerşi, cel din urmă folosind un baston pentru a stârni mila trecătorilor. Cei doi au fost puşi la dispoziţia Ministerului Public.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)