Cadouri de nuntă în valoare de MILIOANE de euro, returnate de prinţul Harry şi ducesa Meghan

Cadouri de nuntă în valoare de MILIOANE de euro, returnate de prinţul Harry şi ducesa Meghan

Prințul Harry și Ducesa Meghan înapoiază cadouri în valoare de 7 milioane de euro, primite de la companii cunoscute.

Motivul returnării este faptul că păstrarea acestora ar însemna una dintre regulile Casei Regale, care viziează că acele „cadouri oferite de persoane private care locuiesc în UK, dar necunoscute membrilor Familiei Regale, vor fi refuzate, dacă există îngrijorări legate de motivul donatorului“, însemnând că aceste companii urmăreau să îşi facă astfel reclamă, informează Adevărul.

De exemplu, compania Bags of Love le-a trimis celor doi două costume de baie, pe care aceştia sperau căHarry și Meghan le vor purta în luna de miere.

Ducele şi Ducesa de Sussex au precizat înainte de nuntă că nu vor primi astfel daruri, încurajând donaţiile către organizaţiile non-profit pe care ei le susţin financiar.

Familia Regală nu a făcut publică suma obţinut în urma donaţiilor, dar se știe că premierul Canadei, Justin Trudeau, a declarat că ţara va dona 29.000 de dolari unei asociaţii caritabile, Jumpstart, iar premierul Noii Zeelande, Jacinda Arden, a spus că a donat, din partea ţării, 2.500 de dolari pentru o organizaţie numită Pillars, care sprijină copiii şi familiile prizonierilor.

Prinţul Harry al Marii Britanii (33 de ani) şi fosta actriţă Meghan Markle (36 de ani) s-au logodit în noiembrie 2017, după care au oficializat uniunea pe 19 mai 2018.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:12 - Dreapta Unită atacă decizia BEC la Înalta Curte. Cătălin Drulă: Pe umerii judecătorilor stă o decizie foarte importantă pentru democrația românească / Un reprezentant ÎCCJ din BEC a fost de acord cu aprobarea Alianței (VIDEO)
21:51 - Ludovic Orban: Nu există niciun motiv legal pentru a respinge înregistrarea alianței Dreapta Unită. Ceea ce face actuala putere afectează grav democrația (VIDEO)
21:36 - Eugen Tomac condamnă decizia BEC: „Reprezentantul PSD cere expres excluderea PMP și a Dreptei Unite din competiția electorală, ceea ce este inacceptabil și un derapaj antidemocratic fără precedent” (VIDEO)
21:22 - Ludovic Orban: Ceea ce s-a întâmplat cu PMP este absolut inacceptabil / Cătălin Drulă: Eugen Tomac are o vină clară în ochii actualei puteri, a vrut să rămână în această Dreaptă Unită împotriva PSD-ului galben și PSD-ului roșu (VIDEO)
21:08 - Cătălin Drulă: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă își doresc să nu existe Dreapta Unită. Toate instituțiile statului sunt folosite împotriva USR, PMP și Forța Dreptei (VIDEO)
20:47 - Vladimir Putin, anunțat câștigător al alegerilor prezidențiale din Rusia cu 87% din voturi
20:27 - Meci din campionatul Italiei, amânat din cauză că un conducător al oaspeților a făcut infarct
20:16 - Nicușor Dan a anunțat începerea tratamentelor pentru combaterea căpușelor în București
20:03 - Donald Trump spune că va fi „o baie de sânge” pentru SUA dacă nu câștigă alegerile prezidențiale din noiembrie
19:45 - Autoritățile Republicii Moldova „nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene”. Tiraspolul susținea că o unitate militară ar fi fost atacată cu drone kamikaze (VIDEO)