Cannes: Pisica Stepan, simbolul Ucrainei, a fost premiată și se numără printre cei mai populari influenceri din lume

Cannes: Pisica Stepan, simbolul Ucrainei, a fost premiată și se numără printre cei mai populari influenceri din lume. Sursa Foto: Instagram/ @loveyoustepan

Motanul Stepan, starul de pe Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori și simbol al Ucrainei, a fost premiat la Festivalul de Film de la Cannes cu prestigiosul WIBA 2022 (World Influencers and Bloggers Award), premiu acordat celor mai populari influenceri de pe rețelele de socializare din lume, potrivit Rai News.

Simbolul Ucrainei, printre cei mai populari influenceri din lume

La ceremonia de premiere, pisica vedeta de pe Instagram a purtat un papion albastru și galben și a fost însoțită de popularul Tiktoker Khaby Lame. Stepan și stăpânii săi au documentat prin intermediul rețelelor de socializare fuga lor din Harkov în Franța.

Călătoria lor, la fel ca cea a milioane de familii ucrainene, a început la sfârșitul lunii februarie, când au fost treziți de explozii care le-au zguduit ferestrele și au privit cu groază cum casele vecine ardeau până la temelii sub ochii lor.

Casa lor a rămas neatinsă o săptămână întreagă, până când un glonț a zburat pe balconul vecinului lor, lovindu-le clădirea.

Fanii motanului au urmărit cu îngrijorare călătoria sa sub bombe pentru a părăsi Harkovul și, în cele din urmă, s-au bucurat împreună cu el când au auzit că a trecut în siguranță granița poloneză.

După ce au fugit în Franța, au inițiat o strângere de fonduri pentru a dona bani organizațiilor de caritate pentru animale din Ucraina, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe