Cine sunt bogații lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogată femeie din lume vine tot din Franța (VIDEO)

Cine sunt bogații lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogată femeie din lume vine tot din Franța (VIDEO)

Jeff Bezos, fondator şi CEO al Amazon, nu mai este cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, citată de B1 TV, el a fost devansat de francezul Bernard Arnault. Cea mai bogată femeie din lume vine tot din Franța.

Francezul Bernard Arnault, acţionarul majoritar al grupului care deţine mărcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet & Chandon şi Tiffany & Co, a devenit cel mai bogat om din lume, devansându-l pe americanul Jeff Bezos, fondator şi CEO al Amazon.

S-A TERMINAT! NE-A PĂRĂSIT VIOREL! ANUNŢUL A ŞOCAT ROMÂNIA: „VIO A PLECAT AZI DIMINEAȚĂ”!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ: DETALIUL NEȘTIUT DIN VIAȚA VLĂDUȚEI LUPĂU! DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE ARTISTA MOMENTULUI (GALERIE FOTO)

Potrivit revistei americane Forbes, în prezent averea lui Bernard Arnault şi a familiei sale este estimată la aproximativ 117 miliarde de dolari.

Fostul număr unu în topul bogaților, şeful Amazon, Jeff Bezos, ocupă acum locul doi cu 115,6 miliarde de dolari. Fondatorul Microsoft, Bill Gates, completează podiumul cu 110,6 miliarde de dolari.

Următorii în clasament sunt investitorul american Warren Buffett, cu 90,6 miliarde de dolari şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, cu 82,2 miliarde de dolari.

DESPĂRȚIRE DUREROASĂ ÎN MUZICA POPULARĂ! IONUŢ DOLĂNESCU A DAT VESTEA CUMPLITĂ: NU A MAI AVUT NICIO ȘANSĂ

La sfârşitul anului trecut, grupul de lux LVMH a cumpărat producătorul de bijuterii Tiffany & Co, pentru care a plătit 16,2 miliarde dolari.

Cea mai bogată femeie din lume vine tot din Franţa. Françoise Bettencourt Meyers este fiica celebrei Liliane Bettencourt şi moştenitoarea grupului de produse cosmetice L’Oréal. În clasamentul global ea ocupă locul 14, cu 59,9 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Urmăriți B1TV.ro și pe