Centru comercial din parcul olimpic din Londra, evacuat din cauza unui incendiu (FOTO)

Centru comercial din parcul olimpic din Londra, evacuat din cauza unui incendiu (FOTO)
La numai o zi de la startul Jocurilor Olimpice au apărut și problemele. Centrul comercial situat la intrarea în parcul olimpic din Londra a fost evacuat joi din cauza unei alerte de incendiu, informează AFP. „O...

La numai o zi de la startul Jocurilor Olimpice au apărut și problemele. Centrul comercial situat la intrarea în parcul olimpic din Londra a fost evacuat joi din cauza unei alerte de incendiu, informează AFP.

„O alarmă de incendiu a fost declanşată în unul din restaurante. A fost un incident minor, soluţionat rapid”, a declarat purtătorul de cuvânt al centrului comercial din Westfield Stratford City.

Peste 40.000 de persoane, dintre care 18.000 de militari, sunt mobilizate pentru garantarea securităţii pe durata Jocurilor Olimpice de la Londra.

Foto: inagist.com

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări