Confruntări violente între suporterii Hertha și Eintracht Frankfurt, înaintea meciului din campionatul Germaniei. 40 de oameni au fost arestați (VIDEO)

Confruntări violente între suporterii Hertha și Eintracht Frankfurt, înaintea meciului din campionatul Germaniei. 40 de oameni au fost arestați (VIDEO)

Confruntări violente au avut loc sâmbătă, în Berlin, înaintea meciului de fotbal dintre Hertha BSC și Eintracht Frankfurt, informează RT.

În jurul orei locale 13.00, circa 60 de oameni au început să se ia la bătaie, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Totuși, unele publicații locale susțin că în confruntare au fost implicați până la 200 de oameni. Mai mulți ultrași au aruncat cu sticle de bere, torțe și chiar scaune în timpul încăierării.

Forțele de ordine au intervenit rapid, au dispersat mulțimea și au arestat circa 40 de suporteri, mai informează RT, care citează Bild.

Potrivit Der Tagesspiegel, cinci oameni au fost tratați de paramedici la fața locului pentru răni minore.

Confruntări violente între suporterii Hertha și Eintracht Frankfurt, înaintea meciului din campionatul Germaniei

#DIRECT_ONE_veyed6#

Ultima oră
07:23 - Ministrul Tanczos Barna (UDMR) recomandă lemnele pentru încălzirea românilor pe timpul iernii: „Nu e nicio rușine”
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește