Contact

Contact
B1.ro  – Despre noi B1.ro este site-ul postului de televiziune B1 TV, relansat în anul 2011. Suntem una dintre cele mai tinere echipe din online-ul românesc, conținutul produs de noi fiind desori în topuril...

B1.ro – Despre noi

B1.ro este site-ul postului de televiziune B1 TV, relansat în anul 2011. Suntem una dintre cele mai tinere echipe din online-ul românesc, conținutul produs de noi fiind desori în topurile preferințelor cititorilor din România

Site-ul B1.ro este împărţit în mai multe secţiuni, cea mai importantă fiind cea de ŞTIRI. Aici utilizatorii pot găsi cele mai importante ştiri ale momentului, actualizate în timp real.

O altă secţiune importantă a site-ului B1.ro o reprezintă cea de LIVE, unde vizitatorii pot urmari in direct programele B1 TV. Acestea pot fi vizionate apoi din nou la secţiunea ÎNREGISTRĂRI, iar cele mai importante momente pot fi gasite in secţiunea VIDEO.

Răspunderea editorială

Întreaga răspundere editorială aparține exclusiv Ancore Media S.R.L.

– Sediul social în București, Sector 1, Str. Cristian Popișteanu nr 2-4

– Număr de înmatriculare în registrul comerţului J40 / 4951 / 15.03.2005

– Cod de identificare fiscală 17357599

Puteţi consulta AICI – CODUL DEONTOLOGIC B1 TV şi standardele editoriale ale redacţiei

Pentru probleme tehnice legate de funcționarea site-ului www.b1.ro, precum și pentru eventuale colaborări, propuneri de subiecte și sesizări ne puteți contacta la adresele: [email protected] și [email protected].

Coordonatele furnizorului de servicii mass-media unde poate fi contactat rapid, direct şi eficient: Telefon: 021/599.66.55 ; 031.9490

Echipa redacțională

Redactor-șef:

Redactor-șef adjunct

Seniori Editori

Redactori

Reamintim că site-ul B1.ro este administrat editorial și tehnic exclusiv de Ancore Media S.R.L. Întreaga răspundere pentru conținutul programului postului B1 TV revine exclusiv societății B1 TV Channel SRL, program doar transmis pe B1.ro.

Pentru o neechivocă înțelegere, între părți s-a încheiat Contractul nr. 45 A/2019, în care Ancore Media S.R.L. are calitatea de Prestator, iar B1 TV Channel are calitatea de Beneficiar, unde la art. 8 se stipulează expres:

Art. 8 – Prestatorul are întreaga răspundere editorială faţă de terţi, respectiv autorităţi, Beneficiarul neputând fi găsit răspunzător pentru opiniile sau materialele publicate în legătură cu PLATFORMA ONLINE B1TV, Beneficiarul fiind exonerat de răspunderea civilă sau penală în faţa eventualilor terţi reclamanți, mai puțin în legătură cu conținutul programul postului B1 TV semnal doar transmis de către Prestator.

În cazul în care Beneficiarul este chemat în judecată în legătură cu PLATFORMA ONLINE B1TV, acesta va invoca excepția lipsei calității procesuale pasive, toate obligațiile fiind în sarcina Prestatorului, acesta din urmă putându-se substitui în instanță Beneficiarului.

Pentru o neechivocă înțelegere, Prestatorul nu va răspunde în niciun fel față de niciun terț cu privire la programul postului B1 TV, conținutul programului, orice aspect/orice litigiu în legătură cu programul postului B1 TV, Prestatorul va invoca excepția lipsei calității procesuale pasive, toate obligațiile fiind în sarcina Beneficiarului, acesta din urmă putându-se substitui în instanță Prestatorului.”.