Mesajul emoţionant al copilului prezentatoarei BBC care a murit: Tati, suntem doar noi doi acum. O să fie bine…

Mesajul emoţionant al copilului prezentatoarei BBC care a murit: Tati, suntem doar noi doi acum. O să fie bine...

Soțul prezentatoarei BBC Rachael Bland, care a murit de cancer la sân, la începutul lunii septembrie, dezvăluie mesajul de încurajare pe care l-a primit din partea fiului lor, Freddie, în vârstă de doar 3 ani.
Steve Bland a povestit că moartea soției sale, care avea doar 40 de ani, l-a devastat.

El spune că, la un moment dat, a început să plângă, după ce se răstise la fiul lui. Copilul l-a încurajat și l-a consolat.

„Am țipat la el pentru că nu voia să se îmbrace. Apoi am început să plâng, pentru că m-am suparat pe mine însumi că mă răstisem la un copil. Și s-a întors spre mine și mi-a spus: ‘Tati, plângi din cauza lui mami?’ Iar eu i-am răspuns că da. Apoi mi-a zis: ‘Tati, nu-ți face griji. Suntem doar noi doi acum. O să fie bine’”, a mărturisit bărbatul, potrivit digi24.ro.

Bland a mai povestit că nici el, nici soția lui nu și-au dat seama cât de dificile vor fi ultimele zile din viața ei.
„A fost ca nimic ce ți-ai putea imagina. Îi era din ce în ce mai rău. Nimeni nu m-a pregătit pentru asta, nu mi-a explicat cât de solicitante vor fi ultimele 4-5 zile. Poate că mă înșel, dar cred că dacă Rachael ar fi știut cât de greu va fi, proababil ar fi vrut să meargă într-un centru de îngrijire. Niciunul dintre noi nu știa că va fi așa de greu”, a spus acesta.

Rachael Bland era realizatoare la postul de radio BBC 5 Live şi a prezentat jurnalul de ştiri la canalele BBC News Channel, BBC World şi BBC North West Tonight. În noiembrie 2016, jurnalista a fost diagnosticată cu cancer la sân şi, imediat după Crăciun, a început şedinţele de chimioterapie. În iulie 2017 a suferit o mastectomie, iar în luna mai a acestui an a intrat într-un studiu clinic imunoterapeutic, însă, din nefericire, cancerul s-a răspândit în organism şi nu a mai putut urma tratamentul respectiv.

Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori