CORONAVIRUS| Trupul unui bărbat mort în urma infectării cu COVID-19, mâncat de şobolani într-un spital

CORONAVIRUS| Trupul unui bărbat mort în urma infectării cu COVID-19, mâncat de şobolani într-un spital
foto:pixabay

Trupul unui bărbat decedatîn vârstă de 87 de ani din cauza COVID-19 a fost mâncat de şobolani într-un spital din India. Familia a avut un şoc atunci când a fost chemată să ridice corpul şi avăzut că unul dintre ochi şi alte părţi ale corpului erau roase de şobolani, potrivit Daily Star.

“Am vorbit cu el duminică după-amiază și era bine. Când am sunat seara la spital, conducerea nu ne-a dat un răspuns satisfăcător privind starea sa. La aproxiamtiv 3:30 dimineața ne-au sunat să ne spună că a murit”, a declarat nepotul bărbatului.

Bărbatul a fost internat în spital pe joia trecută, cu probleme respiratorii provocate de Covid-19 și a murit duminică.

Familia acestuia a mai declarat faptul că au primit o factură în valoare de 400.000 de rupii (peste 4.600 de euro) pentru tratamentul oferit bărbatului timp de patru zile şi nu au fost lăsaţi să-i ridice trupulpână nu au plătit un sfert din sumă în avans.

Reprezentanții spitalului au respins acuzațiile familiei și spun că trupul bărbatului nu a fost atacat de șobolani, iar rudele au fost informate depspre starea gravă în care se afla.

Spitalul dispune demorgă, astfel că trupul a fost ambalat conform protocoalelor Covid-19 și depozitat pe un coridor din afara unității de terapie intensivă.