Declarația de avere a lui Dominic Fritz. Câți bani are în conturi primarul ales al Timișoarei

Declarația de avere a lui Dominic Fritz. Câți bani are în conturi primarul ales al Timișoarei

Dominic Fritz a devenit primarulTimișoarei, înurmăalegerilor de pe 27 septembrie 2020, însă multă lumeseîntreabăcineeste el și ce avere are înconturi.

CineesteDominic Fritz

Fritz s-a născut în Germania și a lucratpeste10 ani în administrația publică germanăînainte să facpasulînpoliticălocalădinTimișoara. A venit în Timișoara în anul 2003 ca voluntar la un centru pentru copii defavorizați al Fundației Caritas. De atunci arămas în România.

Ce avere are primarulalesalTimișoarei

Potrivit declarației de avere, Dominic Fritz acâștigatîn 2019,dinposturade angajatlacabinetul fostuluipreședintealGermaniei, 41.000 de euro.Potrivit documentuluidepusdin postura de candidat, primarulTimișoareiesteșiunjucătorlabursă,avândcumpărateacțiunilamaimultecompaniiimportante, printrecareNetflix, SamsungșiSiemens,Telekom, BookingsauVisa.

Înplus, eldețineînTimișoaraun apartament de 65 de metripătrați, nu aremașînăpersonalășinici bijuteriisauobiecte cu valoarecaresădepășească3.000 de euro.mÎntr-uncontare15.600 de euroșiîntr-altul,2.000 de euro. Dominic Fritz areșiun contînRONîncare are 1.500 de lei. Dominic Fritzdețineșiacțiuniînvaloare depeste38.000 de euro.

Lacapitolul venituri,declarațiade avere a lui Fritzaratăcăaceastăa avut,în2019,dinposturade angajatalcabinetului fostuluipreședinteal Germaniei un venit de 41.000 de euro. De asemenea, dinînchiriereaapartamentului pecareîldețineînTimișoara, Fritz acâștigataproape 8.800 de lei.

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament