Discuție halucinantă dintre un soldat rus și mama sa: „Oamenii suferă enorm”/”Ei bine, nu e nimic. Cum rămâne cu salariul tău”

Discuție halucinantă dintre un soldat rus și mama sa: Oamenii suferă enorm/Ei bine, nu e nimic. Cum rămâne cu salariul tău
Foto: captura video.

Un soldat rus, care a fost capturat în timpul ostilităților din Ucraina, și-a sunat mama. Femeia nu s-a arătat interesată de starea fiului său. Rusoaica l-a întrebat când o să îi vină banii pentru activitățile desfășurate pe teritoriul Ucrainei.

Discuția între cei doi

Potrivit presei ucrainene, în timpul unei conversații cu un jurnalist, invadatorul și-a sunat mama. El i-a spus că regimul lui Putin este mincinos și distribuie informații false privind cauzele și cursul războiului din Ucraina.

În acest moment a intervenit mama tânărului, care l-a întrerupt și i-a recomandat „să nu spună prea multe”, pentru că atunci „totul va fi dat peste cap”.

Soldatul rus: „Oamenii suferă enorm. Atât de multă durere în familiile lor. Câți oameni…”

Mama invadatorului: „Ei bine, nu e nimic. Nu trebuie să vorbim despre asta. Și cum rămâne cu salariul tău?”.

Decizii bizare, luate de ruși

În același timp, Primăria Moscovei schimbă oficial adresa Ambasadei SUA în Rusia, după ce zona în care se afla sediul acesteia a fost numit în cinstea Republicii Populare Donețk.

Primăria Moscovei a organizat un vot pe platforma „Active Citizen” pentru a alege numele pieței, unde este amplasată Ambasada Statelor Unite ale Americii. Autoritățile ruse au mai propus câteva variante, precum: „Piața apărătorilor Donbas-ului” și „Piața eroului Rusiei Zhoga Vladimir Artemovici”.

Opțiunea „Piața Republicii Populare Doneț” a fost votată de 45% de respondenți. Mediazona a scris că angajații organizațiilor bugetare din sectorul locuințelor și serviciilor comunale au fost obligați să voteze pentru această opțiune.

Urmăriți B1TV.ro și pe