Doi soți din India și-au dat fiul în judecată: „Ne faci un nepot sau ne plătești 615.000 de euro”

Doi soți din India și-au dat fiul în judecată: „Ne faci un nepot sau ne plătești 615.000 de euro”
Imagine de la o nuntă din Calcutta, India. Sursă foto: Hepta - Zuma Press / Suvajit Mukherjee

Doi soţi din India şi-au dat fiul în judecată pe motiv că nu le-a dăruit nici acum un nepot, la șase ani de când s-a căsătorit. Ei spun că suferă de singurătate și mai au și mari probleme financiare, pentru că au plătit pentru o nuntă fastuoasă, luna de miere și un curs de pilot de avion pentru fiul lor. Ei sunt supărați că l-a schimb nu au primit bucuria de a avea un nepot.

Indian, dat în judecată de părinți pentru că nu le-a dăruit un nepot

Sanjeev şi Sadhana Prasad și-au dat fiul în judecată, iar plângerea lor urmează a fi analizată de un tribunal din nordul țării, pe 17 mai. Aceștia i-au pus în vedere tânărului că dacă nu le va dărui un nepot în termen de un an, va trebui să le plătească 50 de milioane de rupii, echivalentul a 615.000 de euro.

„Fiul meu e căsătorit de şase ani, dar el şi soţia lui încă nu vor să facă un copil. Dacă am avea un nepot cu care să stăm, durerea noastră ar fi mai suportabilă”, au precizat soții, în plângerea lor, potriivt Times of India.

Cei doi părinți spun că despăgubirile de 50 de milioane de rupii ar acoperi petrecerea de nuntă, ce a avut loc la un hotel de cinci stele, o mașină de lux de 76.000 de euro, luna de miere petrecută în străinătate și cursul de pilot de avion pe care băiatul l-a făcut în SUA și care a costat 62.000 de dolari.

Ei s-au mai plâns că au luat un împrumut pentru o casă, iar acum „avem numeroase probleme financiare”.

„Avem dificultăți şi din punct de vedere psihologic, pentru că locuim singuri”, au mai scris ei, în plângerea înaintată Tribunalului din Haridwar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori
16:21 - Adrian Mititelu ar urma să iasă din închisoare. Fiul său a anunțat că patronul FCU Craiova a câștigat procesul la Curtea Constituțională
15:58 - Maria Zaharova, supărată foc pe YouTube. Ministerul de Externe rus vine cu o răzbunare