Donald Trump, CONDAMNAT de justiția americană. Liderul de la Casa Albă trebuie să scoată din buzunar 2 milioane de dolari pentru și-a folosit fundația în scopuri politice

Donald Trump, CONDAMNAT de justiția americană. Liderul de la Casa Albă trebuie să scoată din buzunar 2 milioane de dolari pentru și-a folosit fundația în scopuri politice
Foto: Hepta.ro

Lovitură grea încasată de Donald Trump din partea justiției americane.

VIOREL LIS, PRINS ÎN FAPT CU ALTA MAI ÎN VÂRSTĂ! OANA LIS E ÎN STARE DE ȘOC! LA ASTA NU S EAȘTEPTA NIMENI (GALERIE FOTO)

Liderul de la Casa Albă a fost condamnat joi de un tribunal din New York la plata a două milioane de dolari reprezentând daune-interese pentru folosirea fundaţiei sale ca instrument politic.

PROFEȚIA CARE ȘOCHEAZĂ ROMÂNIA! ARSENIE BOCA A PREZIS MOARTEA FOSTULUI PREȘEDINTE! VEZI AICI DESPRE CINE ESTE VORBA (GALERIE FOTO)

Procurorul statului New York a atacat fundaţia şi pe administratorii acesteia în iunie 2016, afirmând că Trump a folosit această organizaţie în scopuri personale şi nu pentru acţiuni de caritate, relatează Agerpres citând AFP.

ADIO, MAESTRE! NE-A PĂRĂSIT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP. MARELE ACTOR A PLECAT LA CERURI (IMAGINILE DURERII)

Liderul American a susținut în mod repetat că nu va face compromisuri în acest dosar, dar până la urmă el şi trei dintre copiii săi (Donald Jr, Eric şi Ivanka) au încheiat un acord amiabil cu procuroarea Letitia James pentru a opri urmărirea în justiţie.

Ultima parte a acestui acord a fost o gală de caritate organizată în ianuarie 2016 în statul Iowa. Evenimentul a fost, de fapt, gestionat de echipa de campanie a lui Trump.

Cei 2,8 milioane de dolari strânşi la gală au fost trecuţi doar prin fundaţie, folosită ca instrument al campaniei lui Trump.