Averea lui Donald Trump, în declin. Ce loc ocupă în topul miliardarilor Forbes. Jeff Bezos, lider autoritar

Averea lui Donald Trump, în declin. Ce loc ocupă în topul miliardarilor Forbes. Jeff Bezos, lider autoritar
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Erin Scott - Pool Via Cnp

Jeff Bezos a dat o nouă lovitură. Omul de afaceri este cel mai bogat om de afaceri pentru cel de-al treilea an consecutiv în topul Forbes. În primii 400 de miliardari americani este și președintele Donald Trump, a cărui avere a cunoscut un declin.

Fondatorul Amazon își consolidează și mai tare poziția, după ani de zile în care Bill Gates, fondatorul Microsoft, nu a avut rival. 190 de miliarde de dolari este averea lui Jeff Bezos, potrivit Forbes.

Donald Trump, în declin

Donald Trump a căzut pe locul 352 și are o avere netă de 2,5 miliarde de dolari. Anul trecut era pe poziția 275, cu o avere netă de 3,1 miliarde de dolari. Pandemia de coronavirus însă, se pare că a afectat puternic afacerile președintelui, recunoscut în zona de imobiliare.

Eric Yuan, fondatorul Zoom Video Communications, a fost unul dintre cei mai câștigați oameni de afaceri în perioada pandemiei. Antreprenorul cu cetățenie chineză și americanăa reușit să ajungă la o avere de 11 miliarde de dolari.

Valoarea totală a averilor celor mai bogați 400 de americani din topul Forbes a ajuns la un nivel record în 2020: 3.200 de miliarde de dolari, în ciuda crizei care a lăsat 1,8 milioane de americani fără locuri de muncă.

Ultima oră
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)