Două persoane au murit și una a fost rănită, după ce o mină a explodat pe o plajă din Odesa (VIDEO)

Două persoane au murit și una a fost rănită, după ce o mină a explodat pe o plajă din Odesa (VIDEO)
Sursa Foto: Twitter/Captură video/@Flash43191300

Vladislav Nazarov, purtătorul de cuvânt al comandamentului operațional „Sud”,  a transmis duminică pe Telegram, că în satul Zatoka, din regiunea Odesa, două persoane și-au pierdut viața și una a fost rănită în urma detonării unui dispozitiv exploziv, informează agenția de știri ucraineană Ukrinform.

Trei oameni au fost aruncați în aer de o mină pe o plajă de lângă Odesa

„Pe una dintre plajele de lângă Odesa din regiunea Bilhorod-Nistru, două persoane au fost ucise și o persoană a fost rănită după ce un dispozitiv necunoscut a explodat în apele de coastă”, a declarat Vladislav Nazarov.

Ulterior, Consiliul orașului Odesa a raportat detaliile incidentului: „Conform datelor preliminare, un grup de bărbați, care au ignorat restricțiile proclamate privind vizitarea litoralului și înotul în apele de coastă, au neglijat semnele de avertizare și au aranjat o vacanță în care să înoate pe una dintre plaje”.

Vladislav Nazarov a mai transmis că la fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, dar și experți în explozibili și un grup de investigație-operativ, potrivit sursei citate.

De asemenea, regiunea Odesa a decis să nu deschidă plajele în timpul sezonului estival din acest an, din cauza temerilor că Rusia ar putea lovi turiștii.

Urmăriți B1TV.ro și pe