Două tornade au lovit violent China: Sunt cel puțin zece morți și peste 300 de răniți (VIDEO)

Două tornade au lovit violent China: Sunt cel puțin zece morți și peste 300 de răniți (VIDEO)
Captură Video - CyanideCN_ / Twitter

Două tornade au lovit centrul și estul Chinei, un bilanț provizoriu al catastrofei indicând cel puțin zece morți și peste 300 de răniți, informează The Guardian.

În Wuhan, orașul din care a izbucnit și pandemia de coronavirus, șase persoane au murit și 218 au fost rănite, iar în Shengze au murit patru oameni și 149 au fost răniți.

Două tornade au lovit violent China: Sunt cel puțin zece morți și peste 300 de răniți

Două tornade au lovit centrul și estul Chinei

Mai multe clădiri au fost distruse, iar instalațiile de electricitate, avariate. O macara s-a prăbușit peste un șantier, făcând pagube semnificative, iar numeroși copaci au fost scoși din rădăcini.

În Wuhan, peste 26.000 de gospodării au rămas fără curent electric.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)