Două turiste în Grecia au rămas șocate după ce au văzut nota de plată: Cu cât le-a taxat restaurantul pentru două băuturi și o gustare

Două turiste în Grecia au rămas șocate după ce au văzut nota de plată: Cu cât le-a taxat restaurantul pentru două băuturi și o gustare
Două turiste în Grecia au rămas șocate după ce au văzut nota de plată: Cu cât le-a taxat restaurantul pentru două băuturi și o gustare. Sursa Foto: Hepta.ro

Două turiste au fost taxate cu 520 de euro pentru două băuturi și două gustări la un restaurant în timp ce se afla în vacanță în Grecia.

Femeia a vizitat localul împreună cu fiica ei, în vârstă de 19 ani: „Deși știam că factura nu va depăși 200 de euro, brusc ne-au cerut să plătim 600 de euro!”.

Două turiste în Grecia, șocate după ce le-a venit nota de plată

Brenda Moulton și fiica sa, Keila, comandaseră picioare de crab și două mojito-uri la restaurantul DK Oyster, pe plaja Platys Gialos. Acestea au fost taxate cu 520 de euro.

Cele două au fost forțate să se așeze pe șezlongurile din fața localului: „Așezați-vă aici, beți ceva și puteți sta pe aceste șezlonguri gratis. Este prânzul, nu e nicio problemă,” ar fi spus angajatul, potrivit spuselor femeii.

„Am fost întrebate în mod constant dacă voiam să comandăm ceva de mâncare. Lui Keila și mie nu ne era foame, dar am decis să încercăm ceva din listă, în speranța că ne vor lăsa în pace”, a declarat femeia, potrivit protothema.gr.

După două ore, Brenda Moulton a cerut nota de plată și nu a putut să creadă suma cerută: „Inițial nu a fost detaliat, pentru că hârtia nu a arătat exact ce am comandat. Bărbatul mi-a cerut să plătesc aproape 600 de euro și i-am spus că nu se poate, s-a făcut vreo greșeală,” a spus Brenda.

În ciuda faptului că au primit doar două băuturi și o gustare ușoară, acestea au fost taxate cu 520 de euro. Cele două au refuzat să plătească, dar au fost oprite să nu părăsească restaurantul de către personal.

„Ne-au cerut să plătim 600 de euro!”

Plângându-se de factura uriașă, femeia i-a spus agentului ei de turism: „Am petrecut o zi frumoasă la plajă, dar vă rog să vă avertizați viitorii clienți că restaurantul-bar pe care l-am vizitat ne-a taxat 600 de euro pentru două cocktail-uri și o porție de picioare de crab.

Deși știam că factura nu va depăși 200 de euro, brusc ne-au cerut să plătim 600 de euro!”.

Cele două au depus un raport la poliție după ce au auzit de la localnici că acest lucru se întâmplă tot timpul.

În 2019, un turist de la un restaurant din Mykonos a fost încărcat după ce a fost taxat cu 591 de euro pentru doar șase bucăți de calamari. În același an, un grup de turiști britanici au fost taxați cu 82 de euro pentru opt băuturi răcoritoare după ce au vizitat un restaurant din Rhodos.

Urmăriți B1TV.ro și pe