Elon Musk a sugerat că social media „distruge civilizația”. Ce a spus miliardarul despre TikTok și rețelele sociale

Elon Musk a sugerat că social media „distruge civilizația”. Ce a spus miliardarul despre TikTok și rețelele sociale
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Patrick Pleul

Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX, a sugerat că rețelele sociale „distrug civilizația”. Miliardarul este deja renumit pentru postările care stârnesc dezbateri aprinse, mesaje aclamate și criticate deopotrivă.

Ce a spus Elon Musk despre TikTok și social media

„TikTok distruge civilizația? Unii așa cred”, a scris miliardarul american, pe Twitter.

Unul dintre comentariile lăsate la postare îi aparține aceluiași Elon Musk.

„Sau poate că (o face, n.r.) social media în general”, a adăugat el.

Fondatorul Tesla, înfuriat de atracția lui Joe Biden pentru General Motors

Musk, care se consideră un moderat ca orientare politică, s-a remarcat drept un om care spune lucrurilor pe nume și stârnește adesea discuții intense în societatea americană și nu numai.

Așa s-a întâmplat și când a criticat atracția președintelui SUA, Joe Biden, pentru General Motors, o „poveste de dragoste” despre care fondatorul Tesla spune că este evidentă, cu toate că rivalul din zona auto a livrat doar 26 de vehicule electrice în ultimele trei luni din 2021, în timp ce Tesla a produs 300.000, potrivit techstory.in.

Elon Musk a reclamat public că sindicatul UAW ar avea o influență uriașă asupra lui Joe Biden și a celorlalți reprezentanți de la Casa Albă, una atât de mare încât a reușit să excludă Tesla de la un summit organizat la Washington.

„Au atât de multă putere asupra Casei Albe încât pot exclude Tesla de la un Summit EV. Dacă nu a fost suficient, atunci  președintele Biden a felicitat-o pe Mary pentru că a condus revoluția EV”, a spus antreprenorul.

Fără să menționeze progresele uriașe pe care le-a pus în operă Tesla, Casa Albă a lăudat în mai multe rânduri General Motors pe motiv că ar fi un lider în tranziția către electrificare în industria auto. Pe de altă parte, Tesla este una dintre pionierele sectorului de vehicule nepoluante.

Urmăriți B1TV.ro și pe