Ex-ministrul în Cabinetul Maiei Sandu: „Plahotniuc și Sandu au același stăpân, care mută piesele pe tablă”

Ex-ministrul în Cabinetul Maiei Sandu: Plahotniuc și Sandu au același stăpân, care mută piesele pe tablă
Foto: captura video.

Ex-ministru al Justiției în Cabinetul Maiei Sandu, Stanislav Pavlovschi, susține că revenirea lui Vlad Plahotniuc la putere este foarte probabilă. Potrivit acestuia, „oamenii lui Plahotniuc, treptat, treptat, step by step, pas cu pas ajung la putere și mâine, poimâne ne vom trezi cu domnul Plahotniuc în țară, într-o funcție foarte serioasă”. Politicianul consideră că Maia Sandu și Vladimir Plahotniuc au același stăpân.

Ce o leagă pe Sandu de Plahotniuc

„Și Vladimir Plahotniuc, și Maia Sandu au același stăpân. Pionii au fost schimbați, iar stăpânul care mută piesele pe tablă a rămas același. Dacă el va vedea că doamna nu face treabă, ea va fi schimbată”, a precizat ex-ministrul.

Declarațiile au fost făcute de Stanislav Pavlovschi, fost ministru al Justiției și ex-judecător la CEDO, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la N4. Mai mult, Pavlovschi susține că fostul lider al Partidului Democrat va reveni în curând în țară, dar nu în cătușe, ci într-o funcție importantă în stat, notează unimedia.

„Și domnul Plahotniuc și doamna Sandu au același stăpân. Nu o să arăt eu cu degetul, nu vreau să intru în… Ei au același stăpân. Deci, pionii au fost schimbați, iar stăpânul care mută piesele pe tablă a rămas același. Dacă el va vedea că doamna nu face treabă, eu sunt mai mult decât sigur că ea va fi schimbată.

Poate nu cu Plahotniuc, acesta a fost prea tare diabolizat de mass media din Moldova, uneori just, uneori nu. Hadeți să recunoaștem că uneori noi facem niște declarații politice trăsnet, fără să avem probe, știind din start că omul nu va răspunde la aceste declarații, din mai multe considerente și noi uneori trăsnim, ba una, ba alta. (…)

Eu sunt ferm convins că domnul Plahotniuc merită investigat, deoarece fiecare stat are nu doar drepturi, dar și obligațiunea să investigheze toate bănuielile rezonabile existente privind comiterea unei infracțiuni.

Odată ce prea de mai multe ori a declarat că domnul Plahotniuc a comis una, alta sau același raport Kroll, statul este obligat să desfășoare ancheta obiectiv, multilateral și sub toate aspectele”, a declarat Stanislav Pavlovschi.

Urmăriți B1TV.ro și pe