Explozii putenice, din cauza unor artificii aprinse accidental înaintea unui mare festival! Peste 200 de magazine au sărit în aer (VIDEO)

Explozii putenice, din cauza unor artificii aprinse accidental înaintea unui mare festival! Peste 200 de magazine au sărit în aer (VIDEO)
foto: captură video

Explozii în lanţ au avut loc într-un oraş din India. Totul a pornit de la artificiile aprinse accidental înaintea unui mare fesvital hindus.

Peste 200 de magazine în care se vindeau materiale pirotehnice au sărit în aer în plină zi, arată B1 TV.

Pe imagini se poate vedea cum fumul gros al miilor de artificii şi materiale pirotehnice au acoperit piaţa din oraşul indian Aurangabad, cu câteva zile înainte de marea festivitate hindusă Diwali, când artificiile sunt la mare căutare. Urmările acestui accident puteau fi văzute şi de la 2 kilometri distanţă. Focul a distrus 20 de motociclete şi mai multe maşini ale celor din piaţă şi a făcut scrum mare parte din marfă. Din fericire însă, niciun om nu a fost rănit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)