Florin Călinescu vine cu anunţul surprinzător despre complicitatea PSD-PNL

Omul de televiziune a făcut o referire la protestele din 10 august 2018 şi a precizat că PSD şi PNL sunt vinovate în egală măsură.

Vedeta crede că adevărul poate fi aflat în 3 minute

Florin Călinescu şi-a adus aminte de dosarul „10 August” cu ocazia împlinirii, ieri, a 2 ani de la ciocnirile dintre protestatari şi jandarmi, în Piaţa Victoriei. Juratul de la „Românii au talent” este de părere că PSD şi PNL s-ar afla într-o oarecare complicitate pentru ascundrea adevărului despre ce s-a întâmplat atunci, la mitingul Diasporei. „Acum doi ani, guvernul PSD a reprimat violent manifestatia populara din piata Victoriei. Guvernul PNL e de „n” ori mai vinovat. Adevarul poate fi aflat in trei minute„, a postat Florin Călinescu.

Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul „10 august” spre judecare Tribunalului București

Curtea de Apel București și-a declinat competența și a admis solicitarea șefilor din Jandarmerie de a trimite dosarul „10 august” spre judecare Tribunalului București. Curtea de Apel Bucureşti a încercat, luni, să judece cererea DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în dosarul ”10 August” față de șefii Jandarmeriei de la acea vreme. Sunt vizați maiorul Cazan Laurenţiu Valentin, comisarul şef de poliţie Chirică Mihai Dan, colonelul Cucoş Gheorghe Sebastian şi colonelul Sindile Ionuţ-Cătălin. Judecătorii analizează solicitarea la fix doi ani de la protestul din Piața Victoriei, reprimat brutal de către forțele de ordine. La finele lunii iunie, procurorul DIICOT Doru Stoica a decis clasarea acestei pări din dosar. Săptămâna trecută, însă, Giorgiana Hosu, procurorul-șef DIICOT, a anunțat că a infirmat clasarea. Aceasta este analizată acum de Curtea de Apel, care trebuie să o aprobe.