Fost director adjunct al CIA, declarație șocantă: Rușii și iranienii trebuie uciși în secret! (VIDEO)

Fost director adjunct al CIA, declarație șocantă: Rușii și iranienii trebuie uciși în secret! (VIDEO)

Fostul director adjunct al CIA în perioada 2010-2013, Michael Morell, a făcut o declarație șocantă în cadrul unui interviu acordat jurnalistului Charlie Rose, la CBS News, potrivit miscareaderezistenta.ro.

Michael Morell a precizat faptul că rușii și iranienii trebuie să plătească un preț pentru militarii americani uciși în Irak, iar acum în Siria.

Acesta a mai spus că în cazul asasinatelor pot fi implicați membrii opoziției siriene moderate, ale cărei forțe sunt necesare și pentru răsturnarea președintelui Bashar al-Assad.

„În timpul operațiunilor din Irak, iranienii aprovizionau cu arme milițiile șiite cu care ne omorau soldații. Iranienii ne-au obligat să plătim un preț. Acum trebuie să-i obligam pe iranienii din Siria să plătească un preț. Trebuie să-i obligăm și pe ruși să plătească”, a spus Michael Morell.

Fost director adjunct al CIA: Rușii și iranienii trebuie uciși în secret!

#DIRECT_ONE_es5xpd#

Întrebat de jurnalist dacă trebuie să îi facem să plătească un preţ omorând iranieni, omorând ruși, Morell a spus „Da. Sub acoperire … Nu trebuie să spunem lumii despre asta. Nu stai la Pentagon şi să spui că ai făcut asta. Însă te asiguri că la Moscova şi la Teheran să se ştie. Trebuie să atacăm lucrurile pe care Assad le vede ca fiind baza puterii sale personale.

Trebuie să atacăm maşina lui prezidenţială. Vreau să-i bombardez birourile la miezul nopţii. Vreau să-i distrug avionul prezidenţial. Vreau să-i distrug elicoperele prezidenţiale. Vreau să-l fac să se gândească că-l vom ataca".

„Nu spun că trebuie asasinat, dar vreau să pun presiune pe el, pe iranieni, pe ruși", a mai spus Michael Morell.