Franța: Doi adulți și doi adolescenți, membri ai unei familii, găsiți morți într-un hotel

Franța: Doi adulți și doi adolescenți, membri ai unei familii, găsiți morți într-un hotel
Poliția din Bordeaux a descoperit, luni, cadavrele a patru membri ai unei familiii, doi adulți și doi adolescenți, morți într-o cameră a unui hotel. Potrivit unor informaţii preliminare, cadavrele unui bărba...

Poliția din Bordeaux a descoperit, luni, cadavrele a patru membri ai unei familiii, doi adulți și doi adolescenți, morți într-o cameră a unui hotel.

Potrivit unor informaţii preliminare, cadavrele unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, şi al unei femei, în vârstă de 43 de ani, au fost găsite spânzurate, iar cele ale adolescenţilor, în vârstă de 13 şi 16 ani, erau întinse pe pat.

Pe uşa camerei unde se aflau cadavrele, era lipită o foaie pe care scria „Nu intraţi, chemaţi poliţia”, susţine o sursă. Un mesaj referitor la intenţiile sinucigaşe ale părinţilor a fost găsit în interiorul apartamentului, scrie Mediafax.

Cele patru cadavre au fost găsite în camera unei reşedinţe moderne de tip apartament dintr-un hotel de trei etaje şi aproximativ 80 de camere, situat pe o stradă calmă, în cartierul elegant Chartrons.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”