Gara din Kramatorsk folosită pentru evacuarea civilior, lovită de 2 rachete rusești: „Salvatorii raportează zeci de morți și răniți”

Gara din Kramatorsk folosită pentru evacuarea civilior, lovită de 2 rachete rusești: „Salvatorii raportează zeci de morți și răniți”
Gara din Kramatorsk folosită pentru evacuarea civilior, lovită de 2 rachete rusești. Sursa: Telegram/авло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА)

Gara din Kramatorsk, folosită pentru evacuarea civililor, a fost lovită de două rachete rusești. Atacul s-a soldat cu nenumărate victime, potrivit companiei de căi ferate de stat din Ucraina și guvernatorului regiunii Donețk.

După sosirea echipelor de salvare, s-a constat că cel puțin 30 de persoane au murit și aproximativ 100 au fost rănite în urma atacului, potrivit libertatea.ro.

Gara folosită pentru evacuarea civilior, lovită de 2 rachete rusești

Guvernatorului din regiunea Donețk a postat pe Telegram imagini de la fața locului, unde se pot observa civili zăcând pe jos, printre bagaje.

„Polițiștii și salvatorii raportează zeci de morți și răniți. Mii de oameni se aflau la stație în timpul loviturii cu rachete, deoarece locuitorii din regiunea Donețk sunt evacuați în regiuni mai sigure din Ucraina”, a scris Pavlo Kirilenko.

Mii de oameni se aflau în stație

Mii de oameni se aflau la stație în timpul atacului cu rachete, deoarece locuitorii din regiunea Donețk sunt evacuați în regiuni mai sigure din Ucraina.

„Rușii ştiau bine unde ţintesc şi ce vor: voiau să ia ostatici cât mai mulţi oameni paşnici, voiau să distrugă tot ceea ce e ucrainean. Federația Rusă este o țară de răufăcători și criminali”, se mai arată în mesajul lui Pavlo Kirilenko.

Urmăriți B1TV.ro și pe