Gerard Depardieu, nu se mai consideră francez de când are pașaport rusesc: "Un Disneyland populat de imbecili, care fac vin și brânză care pute pentru turiști"

Gerard Depardieu, nu se mai consideră francez de când are pașaport rusesc: "Un Disneyland populat de imbecili, care fac vin și brânză care pute pentru turiști"

Actorul Gerard Depardieu a anunțat, într-un inteviu pentru Corriere della Sera, că nu se mai consideră francez și că această țară s-a transformat într-un "Disneyland pentru străini".

Actorul a obținut de la Vladimir Putin, pe care îl laudă cu fiecare ocazie, un pașaport francez în 2013, și de atunci spune că nu mai e francez ci "cetățean al lumii".

"Sunt un cetățean al lumii. Franța riscă să devină un Disneyland pentru străini, populați de imbecili care fac vin și brânză care pute pentru turiști. Nu mai există libertate, oamenii sunt manipulați".

Gerard Depardieu a vorbit în interviu și despre lumea cinematografică din care face parte. Actorul s-a arătat revoltat de faptul că americanii domină industria și sunt foarte puțin vedete.

"Cinemaul nu mai există. Există o lume a divertismentului, iar oamenii, terorizați de americani, nu mai știu ce limbă să vorbească. Există zece staruri și toate sunt americane. Filmele lor, încarcate cu efecte speciale, sunt jocuri, iar restul cinematografiei întâmpina serioase dificultăți în a se menține în viață" a precizat Depardieu.

Ultima oră
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis
18:12 - Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național
18:01 - Raed Arafat (DSU): Trebuie oprit microfonul tuturor celor care dezinformează și spun oamenilor să nu se vaccineze, pur și simplu
17:42 - O pacientă COVID-19 a murit în timp ce era transferată în Ungaria / România a trimis și personal medical pentru a facilita comunicarea cu familiile persoanelor transferate
17:23 - Cristian Diaconescu: România rămâne pe ultima treaptă de rating recomandat investițiilor. Agențiile Moody` și Standard & Poor`s nu laudă Guvernul, iar ratingul stabil nu se datorează unor politici deștepte