Germania: Două persoane au fost înjunghiate în orașul Erfurt. Atacatorul, care are o cicatrice pe faţă, nu a fost încă prins

Germania: Două persoane au fost înjunghiate în orașul Erfurt. Atacatorul, care are o cicatrice pe faţă, nu a fost încă prins
Foto: Hepta - DPA Images / Patrick Pleul

Un atac cu cuțitul a avut loc, luni, în oraşul german Erfurt. Un individ a înjunghiat două persoane, apoi s-a făcut nevăzut. Bărbatul e acum căutat de polițiști, notează AFP.

Atac cu cuțitul în Erfurt, Germania

Victimele sunt doi trecători, în vârstă de 45 şi de 68 de ani. Ei au fost transportați la spital. Viețile nu le sunt puse în pericol.

Atacatorul e un tânăr blond, între 20 şi 30 de ani, cu o cicatrice pe faţă. Forțele de ordine sunt mobilizate, dar nu au reușit încă să dea de urma lui.

Acum trei zile, un cetățean somales, în vârstă de 24 de ani, a înjunghiat mortal trei femei în centrul orașului german Wurzburg. El fusese internat recent într-un spital de psihiatrie, după ce a avut un comportament violent în ultimele săptămâni.

„Ancheta poliţiei va trebui să stabilească dacă avem de a face cu un act legat de islamism sau de starea psihică a agresorului”, a declarat, despre acest caz, ministrul de interne al landului Bavaria.

Urmăriți B1TV.ro și pe