Soros provoacă un imens SCANDAL la Hollywood. ‘E un NAZIST care și-a turnat camarazii prentru a fi MASACRAŢI și le-a FURAT AVERILE’. Reacţia fiului lui Trump

Soros provoacă un imens SCANDAL la Hollywood. 'E un NAZIST care și-a turnat camarazii prentru a fi MASACRAŢI și le-a FURAT AVERILE'. Reacţia fiului lui Trump

Scandal imens la Hollywood în jurul miliardarului evreu cu origini maghiare George Soros.
Cunoscuta actriţă Roseanne Barr a scris, pe Twitter, că o fostă politiciană din mandatul lui Obama arată ca produsul relației dintre planeta maimuțelor și frăția musulmană. Gestul a costat-o scump, ea rămânând fără show, potrivit inpolitics.ro.

Doar că actriţa nu s-a oprit aici şi a mai postat un mesaj controversat pe reţeaua de socializare, în care susţine că fiica fostului președinte Bill Clinton ar fi măritată cu un nepot al lui George Soros.
Chelsea Clinton i-a replicat acesteia, tot pe Twitter, că nu e măritată cu vreun nepot de al lui Soros, exprimându-şi aprecierea pentru actele de filantropie al magnatului evreu.

Roseanne Barr, evreică de origine, nu s-a lăsat mai prejos, şi a revenit cu o postare sarcastică.
„Erată: Chelsea Clinton nu e măritată cu nepotul lui Soros, ci cu fiul unui senator corupt”, adăugând: „Apropo, George Soros e un nazist care și-a turnat camarazii evrei spre a fi masacrați în lagărele germane de concentrare și le-a furat averile – ești conștientă de asta? Dar, toți greșim, nu-i așa Chelsea?”.

Scandalul este amplificatşi de faptul că fiul lui Donald Trump a preluat postarea actriţei.

(Foto: Imdb.com)

Ultima oră
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”
17:01 - Legea asistenței sociale s-ar putea schimba. Ce trebuie să știe românii care primesc ajutor de la stat
16:57 - Florin Cîțu: Cred că azi dăm hotărârea CNSU privind închiderea activităților economice de la ora 18 în localitățile cu incidențe între 4 și 6 la mie (VIDEO)
16:53 - Prefectul judeţului Prahova a emis un ordin privind încetarea mandatului primarului din comuna Şotrile, condamnat pentru pornografie infantilă
16:40 - Joe Biden și Emmanuel Macron, prima conversație de la izbucnirea scandalului pe vânzarea de submarine. Franța își acuzase aliații de „trădare”
16:27 - Mihaela Rădulescu, întâlnire de gradul zero cu un actor celebru. Cum s-au fotografiat cei doi și ce reacție a avut iubitul vedetei (FOTO)