Gheorghe Țănău, șoferul român de TIR dat dispărut de 10 zile, în Italia, a fost găsit

Gheorghe Țănău, șoferul român de TIR dat dispărut de 10 zile, în Italia, a fost găsit
Facebook

Gheorghe Ţănău, şoferul român de TIR, dat dispărut de zece zile, a fost găsit de colegii săi.

Ei au reușit să îl găsescă pe bărbat teafăr, în Italia.

În aceste zile, s-au speculat mai multe lucruri legate de dispariția acestuia, chiar și că este cu altă femeie.

Apropiaţii nu au spus încă de ce Gheorghe nu a mai luat legătura cu nimeni șice s-a întâmplat.

Pe pagina de Facebook dedicată şoferilor, Ilie Matei a anunţat că: ”Colegul nostru Gheorghe Ţănău a fost găsit astăzi (miercuri n.r.) în Forli, Italia. Este teafăr şi nevătămat!”.

Prietenii au găsit mai întâi mașina bărbatului, apoi au dat și de acesta, în Italia. Soția lui Gheorghea cerut ajutorul autorităților și a apelat în mod repetat la Poliție pentru găsirea lui.Poliţia Prahova nu a confirmat până la această oră că bărbatul a fost găsit.

Într-o postare pe Facebook, Ilie Matei a criticat aspru Poliția din Prahova: „Aţi ironizat prin implicarea voastră toată Poliţia Ploieşti, secţia Vasile Lupu şi sper ca baieţii de la secţie să citească asta şi să schimbe puţin abordarea cu care tratează oamenii ce le cer disperaţi ajutorul. Măcar un zâmbet, dacă potenţa nu exista. Nu merge nimeni la Poliţie de drag, ca sa fie trataţi cu ironii acolo. Nu vreţi să ştiţi ce înjosită a fost biata soţie a colegului în aceste zile în care a plâns pe holurile lor să fie ajutată. I s-a aruncat permanent replica că nu este un caz urgent. Ceea ce ei nu pot face am rezolvat noi prin implicarea voastră şi prin vârful de lance, Ionuţ, eroul acestei poveşti”, a scris Ilie Matei, unul dintre apropiații bărbatului.

Am rugamintea si pt cei care nu citesc si asculta pe stikuri de obicei, sa isi facă 5 minute timp si sa citeasca pana la…

Publicată de Ilie Matei-„Omul soselelor” peMiercuri, 9 septembrie 2020