Imaginea zilei. Cum ar arăta un supermarket fără produse de import (VIDEO, FOTO)

Imaginea zilei. Cum ar arăta un supermarket fără produse de import (VIDEO, FOTO)
Foto: Weiße Rose Gemeinschaft

Campanie inedită la Hamburg. Unul dintre magazinele Edeka, cel mai mare lanț de supermarketuri din Germania, a lăsat pe rafturi doar produsele făcute în Germania și le-a scos pe cele aduse din import.

Rezultatul: rafturile aproape goale.

Sursă Video: Instagramheinzinger

Cum ar arăta un supermarket fără produse de import

#DIRECT_ONE_p9vufv#

Asta în contextul în care parlamentarii români au votat o lege care obligă marile lanțuri de magazine să pună pe rafturi produse românești în proporție de 51%. Comisia Europeană a amenințat cu infringement România dacă nu modifică legea, așa că aleșii trebuie să se supună. Oricum, actul normativ nu este respectat de nimeni, pentru că e inaplicabil.

Campania Edeka a fost semnalată și de bloggerul Vali Petcu, pe pagina sa de Facebook.

Sursă Foto: FacebookWeiße Rose Gemeinschaft

Sursă Foto: FacebookWeiße Rose Gemeinschaft

Sursă Foto: FacebookWeiße Rose Gemeinschaft

Sursă Foto: FacebookWeiße Rose Gemeinschaft

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)