Imagini emoționante. Un veteran de război și-a revăzut marea dragoste, după 75 de ani: ”De ce ţi-a luat atât de mult să te întorci?” (VIDEO)

Imagini emoționante. Un veteran de război și-a revăzut marea dragoste, după 75 de ani: ”De ce ţi-a luat atât de mult să te întorci?” (VIDEO)
foto: captură Euronews

Kara Troy Robbins venise cu armata americană în nord-estul Franței, în anul 1944, pentru bătălia care avea să tranșeze soarta celui de-al Doilea Război Mondial, dar și pentru un moment care urma să îi marcheze viața pentru totdeauna.

Odată ajuns pe tărâm european, deși era în vâltoarea luptei, el s-a îndrăgostit de localnica Jeannine Pierson, pe atunci în vârstă de 18 ani. Totuși, bărbatul a fost mutat cu trupele în altă regiune a Franței. Deși i-a promis tinerei că cel mai probabil se va întoarce pentru ea, nu a mai făcut-o niciodată. Ba mai mult, Robbins s-a căsătorit cu altcineva la întoarcerea în SUA, potrivit informateca.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu luat veteranilor de război în State de către postul de televiziune France 2, bărbatul le-a arătat reporterilor o fotografie. În baza acestei poze şi a numelui fetei, jurnaliştii au găsit-o pe femeie, scrie publicația.

„Te-am iubit mereu. Nu ai ieşit niciodată din inima mea”, i-a spus Robbins lui Pierson, care astăzi are 92 de ani și a crescut deja cinci copii.

Răspunsul lui Jeannine Pierson a fost unul pe măsură: „Spune că mă iubeşte. Şi înteleg asta. Şi eu m-am gândit la el, m-am gândit oare ce face? Speram să se întoarcă la mine după război, am plâns când a plecat”.

După ce s-au îmbrăţişat, femeia l-a întrebat: „De ce ţi-a luat atât de mult să te întorci?”.

Tags:
Ultima oră
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”