Imagini spectaculoase cu Autostrada Pitești – Sibiu: „Constructorul avansează într-un ritm susținut” (VIDEO)

Imagini spectaculoase cu Autostrada Pitești - Sibiu: „Constructorul avansează într-un ritm susținut (VIDEO)
Autostrada Pitești - Sibiu, februarie 2021 / Foto: Asociația Pro Infrastructură

Autostrada Sibiu – Pitești este unul dintre cele mai așteptate proiecte de infrastructură rutieră din România. Noi imagini spectaculoase de pe șantier au fost publicate de Asociația Pro Infrastructura (API).

Pentru lotul 1 al Autostrăzii Pitești – Sibiu, între localitățile Veștem și Boița, de aproximativ 11 kilometri, stadiul lucrărilor este de 37%, iar în 2021, ar putea ajunge la 65-70% potrivit specialiștilor în infrastructură. Acest sector ar urma să fie gata în 2023 potrivit calendarului, dar proiectul ar putea fi finalizat chiar în avans, încea de-a doua jumătate a anului 2022.

Asociația Pro Infrastructură: „Urmărim cu atenție și oarecare îngrijorare procesele îndelungateprin care CNAIR desemnează antreprenorii loturilor grele de munte”

Cosntructorul austrian Porr desfășoară lucrările într-un ritm foarte bun, susțin cei de la API. În schimb, ar exista probleme cu atribuirea contractelor pe celelalte loturi.

„Vă prezentăm o filmarea eriană marca API, cu lotul 1 al autostrăzii Pitești – Sibiu, între localitățile Sibiu/Veștem și Boița. Constructorul austriac Porr avansează într-un ritm susținut (…)

În orice caz, le dorim spor la treabă în continuare celor de la Porr și colaboratorilor lor și urmărim cu atenție și oarecare îngrijorare procesele îndelungate prin care CNAIR desemnează antreprenorii loturilor grele, de munte: 2, 3 și 4″, a transmis Asociația Pro Infrastructură.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)