IMPRESIONANT! Ca să ajungă la școală, zeci de copii chinezi ESCALADEAZĂ un munte! (VIDEO)

IMPRESIONANT! Ca să ajungă la școală, zeci de copii chinezi ESCALADEAZĂ un munte! (VIDEO)
Foto: Captură Video

În fiecare zi, zeci de copii dintr-un sat din China sunt nevoiți să facă naveta pentru a putea ajunge la școală. O porțiune de drum de aproximativ un kilometru reprezintă un test suprem în fiecare zi, copiii fiind nevoiți să escaladeze un munte.

Copiii, dintre care unii de abia au împlinit 6 ani, sunt nevoiți să străbată o cale de 4 kilometri de teren muntos, cu 13 scări din frânghii, plasate de-a lungul drumului, iar părinții care îi însoțesc pe micuți folosesc frânghii și corzi pentru siguranța acestora.

Drumul durează zilnic aproximativ 90 de minute. Iar în trecut cel puțin 7 persoane au murit după ce au căzut de pe munte. Iată călătoria impresionantă a micuților:

IMPRESIONANT! Ca să ajungă la școală, zeci de copii chinezi ESCALADEAZĂ un munte! (VIDEO)

#DIRECT_ONE_n0qssw#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:36 - A 58-a amânare în Dosarul „Loteria”, în care Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, e acuzat de o fraudă de 5 milioane de euro
12:35 - Rușinea României: marii noștri artiști sunt „răsplătiți” de statul român cu pensii minime. Grav bolnav, Horia Moculescu, încă jurizează, bucurându-se doar de solidaritatea și apreierea breslei și a publicului
12:33 - Andreea Bălan, concurentă de temut la „America Express”. Din dorința de a ajunge mereu pe primul loc, artista nu respectă regulile emisiunii: „E malefică!”
12:26 - Ilie Dumitrescu l-a deranjat pe fostul internațional pe Gică Hagi în ziua în care a împlinit 58 de ani. „Nu știu cum nimeresc”
12:22 - Claudiu Năsui (USR), audiat ca martor la DNA, în dosarul Pițurcă – Țuțu – Romarm: „Am făcut plângeri de fiecare dată când mi s-a părut că sunt fapte penale” (VIDEO)
12:04 - Specialiștii estimează până la 10.000 de morți, după cutremurul de 7,8 care a lovit Turcia și Siria
12:03 - A decis să se mute într-un avion după ce și-a pierdut casa în urma unui incendiu. Povestea surprinzătoare a femeii nu a rămas fără ecou
11:55 - Motorina s-a ieftinit. Prețul carburanților, luni, 6 februarie
11:54 - Șeful CJ Cluj, liberalul Alin Tișe, avertisment pentru Nicolae Ciucă: „I-am spus că dacă nu ține cont de proiectele noastre, îi voi cere demisia în fiecare zi” / Ironii la adresa ministrului PNL Marcel Boloș
11:49 - O nouă lege ar putea lăsa pietoni mulți români. Care sunt condițiile pentru a putea șofa mai departe