Incendiu pe autostrada A1. Un trailer care transporta opt mașini a fost cuprins de flăcări (VIDEO)

Incendiu pe autostrada A1. Un trailer care transporta opt mașini a fost cuprins de flăcări (VIDEO)
Sursa Foto: Captură video/ Lugoj Info

Circulația rutieră a fost întreruptă temporar, luni după-amiază,pe o porțiune a Autostrăzii A1 Deva – Nădlac, după ce un trailer încărcat cu mașini a luat foc în mers. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu nicio victimă, însă autoturismele încărcate pe platformă s-au făcut scrum.

Autotrenul era încărcat cu opt mașini marca Dacia Duster.

Potrivit observatornews.ro,patru autospeciale au intervenit pentru stingerea flăcărilor, un echipaj SMURD şi 24 de pompieri. Se pare că incendiul ar fi pornit de la una dintre masinile aflate pe platforma.

„Astăzi, în jurul orei 15:35, am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un autotren ce transporta 8 autoturisme, pe autostrada A1, la km 452, pe sensul de mers Făget-Timișoara. La locul incendiului s-au deplasat de urgență 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 24 de pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. S-a acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că incendiul a avut locpe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pe sensul către Arad, la kilometrul 452+900 de metri, pe raza localității Traian Vuia (județul Timiș).

Urmăriți B1TV.ro și pe