Incendiul din Londra: Cel puțin șase persoane și-au pierdut viața (VIDEO)

Incendiul din Londra: Cel puțin șase persoane și-au pierdut viața (VIDEO)

Cel puțin șase persoane au murit în incendiul care a izbucnit într-un bloc din Londra.

"Putem confirma decesul a șase persoane la acest moment, în urma incendiului din Kensington care a izbucnit acum câteva ore. Acestea sunt primele etape ale cercetărilor și ne așteptăm ca numărul să crească", a spus Poliția, potrivit RT.

Brigada de pompieri din Londra a spus că blocul nu se află în pericolul de a se prăbuși.

"Echipajul nostru de căutare și salvare urbană și un inginer structural au verificat clădirea și au afirmat că nu este în pericolul de a se prăbuși și că e mai sigur ca echipajele noastre să fie acolo".

#DIRECT_ONE_t6i4k0#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)