Incident armat în Germania: Un ofițer de poliție și mai multe persoane au fost rănite într-un schimb de focuri în gara din Munchen (FOTO)

Incident armat în Germania: Un ofițer de poliție și mai multe persoane au fost rănite într-un schimb de focuri în gara din Munchen (FOTO)

O polițistă este în stare gravă, iar alte două persoane au fost rănite după un schimb de focuri la gara din orașul german Munchen. Forțele de ordine au reușit să rețină un suspect, dar o operațiune a poliției este încă în desfășurare, a anunțat Poliția din Munchen pe Twitter.

Conform ziarul german Bild, atacatorul ar fi încercat să îi ia arma polițistei înainte ca schimbul de focuri să înceapă, citează RT. Această informație nu a fost confirmată încă oficial.

Cele două persoane rănite în urma incidentului armat nu au viața pusă în pericol, doar femeie ofițer de poliție fiind în stare gravă.

Aproximativ 100 de ofițeri de poliție sunt prezenți acum în gara din Munchen, iar elicoptere forțelor de ordine survolează zona.

Un radio bavarez citează surse din poliție care afirmă că incidentul nu ar fi unul de natură teroristă.

FOTO: Twitter

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)