Incident ciudat la JO 2012: India reclamă că o femeie neautorizată a defilat alături de delegația sa

Incident ciudat la JO 2012: India reclamă că o femeie neautorizată a defilat alături de delegația sa
India a depus o plângere la Comitetul organizator al Jocurilor Olimpice 2012, competiție organizată de Londra, după ce o femeie misterioasă a defilat alături de delegația sa, punând în umbră sportivii indieni,...

India a depus o plângere la Comitetul organizator al Jocurilor Olimpice 2012, competiție organizată de Londra, după ce o femeie misterioasă a defilat alături de delegația sa, punând în umbră sportivii indieni, arată The Globe and Mail.

Tânăra a fost îmbracă într-o cămașă roșie și în pantaloni verzi, sportivele din India purtând toate sari galbene. Astfel, cele zece secunde în care delegația Indiei a fost televizată au fost centrate pe tânăra care făcea notă discordantă cu delegația.

 ”Nu trebuia să fie acolo. Vom discuta de această problemă cu organizatorii. Nu ştim cum a primit autorizaţia de a intra şi este păcat că a defilat alături de sportivii noştri. Am devenit ridicoli în faţa întregii lumi. Delegaţia indiană a apărut mai puţin de zece secunde la televizor şi această femeie a captat atenţia„, a spus șeful delegației indiene.

India cere scuze de la organizatorii competiției, considerând incidentul a fi unul bizar.

Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)