Ipoteză în cazul canibalului din Miami: Un nou drog l-a făcut să comită atacul. Vezi cum arată victima (imagini șocante)

Ipoteză în cazul canibalului din Miami: Un nou drog l-a făcut să comită atacul. Vezi cum arată victima (imagini șocante)
Doctorii au emis o nouă ipoteză în cazul lui Rudy Eugene, bărbatul împușcat și ucis de poliția din Miami în timp ce mânca fața unui bărbat. Este posibil ca o nouă formă de LSD, numit colocvial „sare de...

Doctorii au emis o nouă ipoteză în cazul lui Rudy Eugene, bărbatul împușcat și ucis de poliția din Miami în timp ce mânca fața unui bărbat. Este posibil ca o nouă formă de LSD, numit colocvial „sare de baie”, să îl fi făcut pe acesta să delireze.

O altă teorie ar fi că Eugene era într-o stare de psihoză în urma consumului de cocaină. Psihoza crește foarte mult temperatura corpului, ceea ce l-ar fi făcut pe bărbat să se dezbrace, conform Reuters.

Posibilitatea ca americanul să fi fost sub infuența unor stupefiante este destul de crescută, el fiind arestat în mod repetat pentru consum de droguri, în mare parte marijuana.

Teoria că Eugene ar fi consumat droguri va fi confirmată sau infirmată în urma autopsiei.
Victima, un bărbat fără adăpost care ducea o viață grea pe străzile din Miami

Victima lui Rudy Eugene este un bărbat fără adăpost, care avea probleme cu consumul de alcool, cu numele de Ronald Poppo. În trecut, a fost împușcat o dată și arestat de peste 20 de ori, în mai bine de 30 de ani. Cel mai des poliția l-a ridicat pentru că bea alcool în public și încalca proprietate privată, dar a fost arestat și pentru furt și atacuri violente. În prezent, se luptă să supraviețuiască la un spital din Miami, după atacul canibal, care a durat 18 minute și l-a costat mare parte din față, raportează : Miami Herald.

(Foto: Miami Herald/Downtown Miami News)                                        

Rudy Eugene a fost împușcat mortal de către polițiștii din Miami după ce a fost observat mâncându-i fața unui alt bărbat,  pe o autostradă.