Italia: Un refugiat somalez a înjunghiat 5 persoane în orașul Rimini. Printre victime, un copil care e acum în stare gravă (VIDEO)

Italia: Un refugiat somalez a înjunghiat 5 persoane în orașul Rimini. Printre victime, un copil care e acum în stare gravă (VIDEO)
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / IPA/ABACA

Un refugiat somalez a înjunghiat cinci persoane în oraşul italian Rimini. Printre victime se află și un copil, care e acum internat în spital în stare gravă. Bărbatul a fost arestat.

Atac comis de un somalez în orașul italian Rimini

Cetățeanul somalez, în vârstă de 26 de ani, călătorea cu autobuzul fără bilet. Când două controloare i-au cerut să prezinte biletul, el le-a atacat cu un cuţit. Una dintre femei a ajuns la spital cu răni în zona gâtului și cealaltă la umăr.

Şoferul a deschis apoi uşile autobuzului şi atacatorul a fugit către faleză, unde a rănit alte trei persoane, printre care şi un copil de 6 ani. Acesta a fost rănit tot la gât şi e acum în stare foarte gravă, notează ilrestodelcarlino.it.

După o lungă urmărire, somalezul a fost arestat. Primele date ale anchetei nu indică legături ale acestuia cu medii teroriste sau extremiste.

Migranul a ajuns în Italia acum câteva luni și a cerut statut de refugiat. El era găzduit într-un centru al Crucii Roşii şi, spun unii martori, era un individ agresiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe