Italia: Un refugiat somalez a înjunghiat 5 persoane în orașul Rimini. Printre victime, un copil care e acum în stare gravă (VIDEO)

Italia: Un refugiat somalez a înjunghiat 5 persoane în orașul Rimini. Printre victime, un copil care e acum în stare gravă (VIDEO)
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / IPA/ABACA

Un refugiat somalez a înjunghiat cinci persoane în oraşul italian Rimini. Printre victime se află și un copil, care e acum internat în spital în stare gravă. Bărbatul a fost arestat.

Atac comis de un somalez în orașul italian Rimini

Cetățeanul somalez, în vârstă de 26 de ani, călătorea cu autobuzul fără bilet. Când două controloare i-au cerut să prezinte biletul, el le-a atacat cu un cuţit. Una dintre femei a ajuns la spital cu răni în zona gâtului și cealaltă la umăr.

Şoferul a deschis apoi uşile autobuzului şi atacatorul a fugit către faleză, unde a rănit alte trei persoane, printre care şi un copil de 6 ani. Acesta a fost rănit tot la gât şi e acum în stare foarte gravă, notează ilrestodelcarlino.it.

După o lungă urmărire, somalezul a fost arestat. Primele date ale anchetei nu indică legături ale acestuia cu medii teroriste sau extremiste.

Migranul a ajuns în Italia acum câteva luni și a cerut statut de refugiat. El era găzduit într-un centru al Crucii Roşii şi, spun unii martori, era un individ agresiv.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări